Mydło w płynie antybakteryjne aloes Naturaphy 1000 ml 12335
Mydło w płynie antybakteryjne aloes Naturaphy 1000 ml 12335
22 zł z VAT
Mydło w płynie antybakteryjne aloes Naturaphy 1000 ml
Mydło w płynie Naturaphy o przyjemnym zapachu aloesu z działaniem antybakteryjnym o pojemności 1000 ml. Mydło zostało zaprojektowane z myślą o idealnej pielęgnacji Twojej skóry. Nadaje się do częstego użytkowania i oferuje proste dozowanie dzięki pompce. Mydło zawiera kwas mlekowy, który poprawia nawilżenie skóry. Nie pozostawia skóry suchej lub podrażnionej i nadaje się do wszelkiego rodzaju obiektów oraz do użytku domowego.
Sposób użycia:
Nanieś na suchą dłoń 1-2 ml koncentratu. Stwórz na pokrytych miejscach pianę z niewielką ilością wody. Zadbaj, aby na krytyczne miejsca rąk: zagięcia, miejsca między palcami, pod paznokciami i łóżko paznokciowe, dostała się wystarczająca ilość napianego preparatu. Po upływie 30 sekund pianę dokładnie spłucz strumieniem bieżącej wody. Osusz mokrą powierzchnię ręki powietrzem lub użyj jednorazowych ręczników papierowych. Zapobiegaj dostaniu się preparatu do otwartych ran, oczu, błon śluzowych. Produktu nie mieszać z innymi produktami mydlanymi ani środkami czyszczącymi. Kombinacja innych substancji może zmniejszyć lub zneutralizować działanie produktu. Zaleca się używanie produktu tylko do wyznaczonych celów i w sposób opisany w instrukcji. Przy używaniu produktu należy przestrzegać ogólnych zasad bezpieczeństwa i higieny.
Skład:
Aqua 7732-18-5 -%q.s. 100; Sodium laureth sulfate 68891-38-3 -%5,25; Cocamide DEA 68603-42-9 -%2,5; Sodium chloride 7647-14-5 -%1; Lactic acid 50-21-5 -%0,64; Cocamidopropyl betaine WE/EC: 931-296-8 -%0,6; Glycerin 56-81-5 -%0,5; Parfum ---- %0,3; Sodium benzoate 532-32-1 -%0,3 Potassium sorbate 24634-61-5 -%0,15; Aloe barbadensis extract 8557-69-03 -%0,1; C.I. 42090 3844-45-9 -%0,0003
Przechowywanie:
Przestrzegaj ogólnych zasad dotyczących przechowywania substancji chemicznych. Przechowuj w oryginalnym opakowaniu, oddzielnie od żywności. Chronić przed mrozem. Zużyć w ciągu 24 miesięcy od daty produkcji.